Kontakt | Om Hivzonen | Støt Hivzonen | Sponsorer | Nysmittet | Nyhedsbrev

Nyhedsbreve
Kontaktannoncer
Hivzonen's forum
Hiv/aids basic
Hiv-test
Hiv-behandling
Hiv-service
Hiv-mangler
Beretninger
Medicinleksikon
Blodprøver
Kost/livsstil
GoOrganic
Nyheder
Hæfter
Links
Shop 10%
Et godt tilbud til alle Hivzonen´s brugere.

Få 10 % på alt, når du handler i shoppen hos Kernesund Familie.

Læs mere >>


Rens leveren Tilbage til forsiden Home Download denne side i pdf format Download side Udskriv denne side. Udskriv

Leveren er ofte på overarbejde, når man er i medicinsk behandling. Da vi alle er forskellige, oplever nogle en lille påvirkning, en stor eller slet ingen.

Generelt er den medicinske behandling en ekstra belastning for leveren, og der er god grund til at passe på den, uden for meget alkohol og fed mad. En sund levevis har stor indflydelse på leveren.

Når det er sagt, så findes der en meget nem og naturlig måde til at rense og passe på sin lever.

 

 

Det kan gøres meget enkelt, med en blanding af lidt jomfru oliven olie, vand, og en økologisk citron. Denne citron drik, eller whole lemon drink som den også bliver kaldt, har siden midten af 90érne hjulpet tusindvis af mennesker. Udover at den renser leveren, så har den også en gavnlig effekt på hævede lymfekirtler og neuropati, som er en smertefuld lidelse der påvirker nervesystemet. Mange undervægtige der drikker denne ”drink” til maden, oplever at de tager på.

Ligeledes oplever mange hiv-smittede verden over, at deres virusmængde falder når de indtager drikken. Redaktionen på Hivzonen, har selv gennem de sidste 14 år indtaget citrondrikken periodevis. Hver gang har drikken halveret virusmængden på kun 2-3 måneder, og det har aldrig slået fejl.

Derfor mener mange, at drikken kan være med til at holde virussen nede når man ikke er på medicin, og som en ”ekstra pille” når man er på medicin. Dette må folk dog selv afprøve og afgøre.

CITRON DRIK:

1 økologisk citron
4 spiseske jomfru oliven olie
Vand

Man skal bruge et stort glas (som når man får en stor cafe latte på en cafe).

Citronen skæres i småstykker, og puttes i en blender sammen med et halvt glas vand og oliven olie. Blendes i 1-2 minutter, og derefter skal blandingen gennem en si. Når blandingen er siet hældes det op i glasset, og fyldes yderligere med ekstra vand så glasset er helt fyldt.

Drik den hver dag som det første om morgenen, eller til maden. Man kan også drikke den løbende over dagen. Det skal dog anbefales, at den ikke drikkes sent om aftenen, da man god kan komme til at tisse lidt af den.

 

RedaktionenAnne M. Helger
Min egen bror døde af aids, og jeg er derfor personligt involveret i denne sygdom.

Jeg har derfor valgt at bakke op om hivzonens arbejde og kamp for sagen.
Læs mere >>

Miraklet mod svamp

Med et enkelt, billigt og naturligt middel, bliver du din svamp kvit.

Læs mere >>
Svar på mail/forum

1. marts 2014 skal du være støttemedlem af Hivzonen for at kunne modtage svar fra redaktionen på "brevkasse spørgsmål"

Både på mail og vores forum.

Læs mere >>

Copyright © 2008 Hivzonen All rights reserved - Sitemap - Tilføj Hivzonen til mine fortrukne - Gør Hivzonen til min startside
*